header mijzelf | Lindhout Advocatuur & Mediation
 

Mijzelf

Ik ben een enthousiaste, betrokken advocate met een nuchtere kijk op zaken. Ik houd van duidelijkheid en open communicatie. Ik sta mensen bij in een voor hen emotioneel zware periode. Ik zie het als mijn taak om daar een positieve bijdrage aan te leveren. Soms door zo goed mogelijk met de andere partij samen te werken en te zoeken naar een passende oplossing, soms door het voeren van een procedure. Mijn mediationtechnieken en -ervaring komen daarbij ook goed van pas.

Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen en ga er graag met mijn gezin op uit in de natuur.

Sinds 1999 ben ik werkzaam als advocate. Na een leerzame beginperiode in de algemene praktijk op een relatief klein kantoor heb ik mij al vrij snel toegelegd op het rechtsgebied dat mijn passie is: het personen- en familierecht. In 2007 ben ik gaan werken bij Holla Advocaten, waar ik mijzelf verder heb bekwaamd in mijn vakgebied. Ik ben opgeleid tot vFAS scheidingsmediator en heb als een van de eerste advocaten in Nederland in 2013 met succes de juridische specialisatieopleiding erfrecht van de vFAS afgerond. Met dit ‘keurmerk’ op zak mag ik mezelf met recht een erfrechtdeskundige noemen. In januari 2017 heb ik Lindhout Advocatuur & Mediation opgericht, waar ik mij uitsluitend bezig houd met het personen- en familierecht en het erfrecht, als advocaat en mediator.

Ik ben lid van de Nederlandse Orde van Advocaten en ben daarnaast aangesloten bij de volgende specialisatieverenigingen:

FAS | Lindhout Advocatuur & Mediation

Erfrecht Advocaten | Lindhout Advocatuur & Mediation

Mediatorsfederatie | Lindhout Advocatuur & Mediation