header painting | Lindhout Advocatuur & Mediation
 

Mijn kantoor

Ik houd me uitsluitend bezig met het personen- en familierecht en het erfrecht, als advocaat en mediator. Waar nodig of wenselijk zoek ik de samenwerking op met andere professionals. Dit kan gaan om advocaten die werkzaam zijn op een ander rechtsgebied, maar bijvoorbeeld ook om accountants, notarissen, (kinder)psychologen en therapeuten. Op deze manier bent u verzekerd van specialisten en een vast aanspreekpunt.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten heb ik (mr. N.M. Lindhout-Schot) de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

• Erfrecht
• Personen- en Familierecht

Deze registratie verplicht mij om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde Van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Lindhout Advocatuur & Mediation is een kleinschalig kantoor. Hoge kwaliteit en professionele dienstverlening tegen een betaalbaar tarief zijn voor mij een vanzelfsprekendheid.

Het kantoor is gevestigd in het Volt gebouw, een voormalige gloeilampenfabriek. Een prachtig stukje industrieel erfgoed. Aan de voorzijde van het pand siert een wandreliëf van gebakken klei met drie tekens de gevel. Deze tekens, een +, een - en daartussen een vonk vertellen in een beeldverhaal over de geschiedenis van het bedrijf De Volt.

Meer weten? Bel 013 – 591 20 81 of mail Nicole@lindhoutadvocatuur.nl